sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Midnight run: 10km!

Pakkohan se oli kokeilla, että pystynkö, ja pystyin: 10km raja meni kuin menikin rikki. Päivän (yön) lenkin pituus 10,6km.

Ei ollut alunperin tarkoitus juosta näin pitkää lenkkiä. Pistin vain ensimmäistä kertaa musiikkia lenkille mukaan ja heti alkuun oli niin energinen olo, että jo lenkin ensimetreillä tuli mieleen lähteä kokeilemaan mahtaisiko tuo kymppi jo onnistua. Eikä muuten ollut edes erityisen hyvää musiikkia. Ja rupes vielä kesken juoksun satamaan vettä. Vaan eipä tuo haitannut: olis varmaan mikä tahansa pikku-E tai iso-K kelvannut tänään, vaikka ois satanu paskaa.

Vieläkin jotenkin ihan täpinöissä, kun tätä kirjoittaa, eli ei varmaan mitään järkevää tule paperille eli näytölle. Olen kuitenkin pyrkinyt nämä treenipostaukset tekemään mahdollisimman pian suorituksen jälkeen, että olis tuoreessa muistissa ja nimenomaan se fiilis vielä päällä, niin yritettiin sitten nytkin.

Tältä näytti sports-trackerissä:


mukavasti kului kaloreita: 1276 :)

Aika hyvin jaksaa jo vetää kovilla sykkeillä...

Nopeus putos ja syke nousi

Kävin taas muuten juoksuradalla juoksemassa (tässä ei ole oikein kunnollisia puru- tai vastaavia ratoja lähellä ja asfaltilla juoksu pelottaa vähän polvien takia) ja oli muuten makeeta, kun oli ihan pilkkopimeää, kun kenttää ei (yllätys yllätys) valaista öisin. Omat musiikit korvissa ja ei yhtään ihmistä missään: sai olla ihan omissa ajatuksissaan. Mahtavaa. Suosittelen kaikille.

Ei mennyt juoksu missään vaiheessa sellaiseksi väkisin puurtamiseksi ja, kun oli musiikkiakin mukana niin ei päässyt edes tylsistymään. Tästä on erittäin hyvä jatkaa, katsotaan kuinka kauan menee ennen kuin 20km raja menee rikki ;)

PS. Lenkille lähtö venyi, kun etsin nappikuulokkeita varmaan puoli tuntia, omistan (tai luulin omistavani) niitä ainakin neljät, mutta en löytänyt. Musiikki sen sijaan oli jo päätetty ottaa mukaan, joten näytin tyhmältä isot kuulokkeet päässä :)

PPS. Vähän jännittää nää jalat, ihan sellasta pientä kipua tuntu loppu lenkistä. We'll see.

2 kommenttia:

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)