keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ruoka 16.10

(esi)-Aamupala

Banaani


Aamupala

Smoothie (banaani, maitorahka, kiivi, mustikka, maito, pinaatti)


Lounas

Kanaa, salaattia


Välipala

Smoothie

Illallinen

Keisarinnan kalakeitto (kokeilkaa, ihan huippu: Kotikokkiresepti)

Kalorit noin 1700

2 kommenttia:

  1. Hauska lukea miehen laihdutusblogia. :) Hyvä että oot lisännyt vähän ruokaa, ei kannata liian suurilla miinuksilla olla jos on tarkoitus pitkällä tähtäimellä elää terveellisesti. Puhdasta ravintoa voi syödä ihan kunnolla ja silti laihtua (ja säilyttää lihakset). Onko sulla mitään kuitulisää käytössä? Sori jos kyselen liikaa..:D

    Onkos pakkis muuten tuttu sulle? Siellä on paljon keskusteluja ravinnosta ja treenaamisesta:
    http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät :) Kovin pitkään ei tarkoitus ole laihtua, ja sitten keskitytään enemmän terveyteen ja urheiluun :)

      Tämän laihdutusprojektin odotetun lyhyyden vuoksi en myöskään ota liikaa paineita siitä, että nyt pitäisi mahdollisimman terveesti laihtua. Pyrin kuuntelemaan omaa kehoa, ja syömään niin ettei tunnu olevan nälkä ja, että energiaa riittää, mutta en yhtään enempää :P

      Ei ole tällä hetkellä käytössä mitään kuitu- tai muutakaan ravintolisää lukuunottamatta kala- oliiviöljyvalmistetta rasvahappotasapainoisuuden saavuttamiseen.

      Olen jonkun verran joskus selaillut. Reddit (oletko tutustunut? :) ) on kuitenkin oikeastaan vienyt kaiken mielenkiinnon muista keskustelufoorumeista sen ylivoimaisen hyvän systeemin vuoksi. Ei tarvitse lukea, kun parhaat kommentit (ihmiset äänestää kommenteja, ja voit laittaa niin, että ensimmäisenä näkyy eniten +ääniä saanut jne. -ääniä saaneet eivät näy), eikä selata läjäpäin kommenteja löytääkseen hyvät. Se on toki suurimmaksi osaksi englanniksi, mutta sieltä löytyy aliredditit oikeastaan mihin tahansa, ja tulen sieltä varmaan etsimään vielä aika paljon tietoa, Suosittelen todella tutustumaan.

      Ei ollenkaan haittaa kysymykset :)

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)