maanantai 21. lokakuuta 2013

Valokarnevaalia ja maratonkävelyä

No ei nyt aivan maraton, mutta varmasti yli puolimaratonin verran tuli tänään käveltyä.

Päätin vaihteeksi tehdä vähän erilaisen postauksen, enkä aina niitä samoja vanhoja treeni- ja ruokapäiväkirjapostauksia. Tämä on meidän perheen sunnuntai-päivä.

Vähän ennen kahdeksaa Eliel herättää, noustaan ylös ja syödään aamupalaa. Tein tällä kertaa, vaikka sunnuntain kunniaksi sitten, patonkipalat. Eli siis voitelin, laitoin juustoa, pepperonia ja kurkkua päälle. Maistui molemmille. :) Meillä on usein tapana, että viikonloppuisin äiti saa nukkua pitkään ja niin tänäänkin.

Siirryttiin pelaamaan Elielin lempparipeliä: Pictureka Disney-peliä, tai osaa siitä. Laitetaan 12 laattaa lattialle ja etsitään niistä kuvia. Ei yhtä helppoa kuin miltä kuullostaa, tai yritäpä löytää tämä:

Etsi kortin kuva laatoista

Eliel on tuossa ihan huippu, ja löytää monesti isiä nopeammin kuvat! :)

Parinkymmenen löydetyn kortin jälkeen, tein itse blogipostausta ja Eliel katsoi tämän aikaa Seikkailija Doraa (lastenohjelma). Kun se oli tehty, leikittiin vähän autoilla; Eliel rakastaa autoja.

Tämä kuorma-auto on yksi parhaista. Ehdoton ykkönen ulkoleluista.

Pienen autoleikkisession jälkeen oli aika suunnata moikkaamaan Elielin iso-ukkia Jormaa, joka oli tullut kylään mummolaan. Tässä kohtaa sai hyvin tehtyä myös treenin, eli taas mentiin kävellen mummolaan.


Alussa oli taas Eliel kävelemässä ja juoksentelemassa, joten oli hitaampi vauhti, ja loppumatka sitten rivakampaa. Kaloreita kului 677.

Mummolassa oli kivaa ja Elielistä oli mukava nähdä Jorma-ukkia, kuten kuvasta näkee:

Taisi Jormakin tykätä :)

Lounaalla olikin paljon kaikenlaista tarjolla:
Salaattia, perunamuusia, jauhelihakastiketta, possua,
uunilenkkiä, porkkanaa, punajuurta ja kukkakaalia

Vähän lounaan jälkeen muistin, että tänään oli Linnanmäen kauden viimeinen päivä. Meidän oli tarkoitus jo perjantaina mennä sinne, mutta sää oli silloin huono. Niinalle soiton jälkeen idea olikin jo suunnitelma ja lähdettiin pian kotiintulon jälkeen Lintsille!

Kävely takaisin kotiin näytti tältä. Vähän kiertoreittiä ja kaloreita kului 799.

Lintsillä oli ihan huippua, koko perhe tykkäsi (vaikka Oskar ei ehkä vielä nelikuisena paljon tuollaisen hurvittelun päälle ymmärtänytkään)...

Hepparata, rekkaralli ja karuselli oli kivoja :)

Lintsin kausi loppuu aina valokarnevaaliin, ja tänään olikin ihan
mahtavat valoshow:t päällä. Ja lopuksi vielä ilotulitus!
Pahoittelut muuten kuvien sekaisuudesta:
osa järkkärillä ja osa puhelimella

Ainoat huonot puolet lintsissä oli kylmyys ja todella kova nälkä. Söin vain mukana olleita pähkinöitä ja viinirypäleitä (ei makkaraperunat ym. huvipuistoherkut nyt maistunut) lounaan ja lintsiltä kotiintulon välissä (Eliel söi kyllä muutakin, ettette luule, että pidetään lasta nälässä :D ). Ja oltiin kotona vasta vähän ennen 23. Eliel ja Oskar nukahtivat kuin tukit heti, kun päästiin kotiin.

Ja minä pääsin syömään:

Erikoinen iltapala: spagettia ja jauhelihakastiketta (eilistä) ja
parmesanjuustoa ja ketsuppia. Maistui.

 Sellainen oli meidän päivä :)

Yhteenvetona vielä ruoka- ja treenipäiväkirjaan: noin 2000 kcal ruokaa ja treenit 1476 kcal.

PS. Vahingossa huijasin tänään. Käydessäni mummolassa suihkussa, lattialla lojunut vaaka veti ikään kuin huomaamatta minut sen päälle ja kerkesin nähdä painoni ennen kuin tulin järkiini. 88,9 kiloa! Eli suunta on hyvä edelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)