lauantai 16. marraskuuta 2013

Pommiaamu ja mummolaan juosten

En saanut unta eilen yöllä, ja yöunet jäi noin 3 tunnin pituisiksi. Nukuinkin siis aamulla vähän pommiin, mikä tarkoitti käytännössä sitä, että ehtiäkseni töihin, oli ovesta ulkona oltava 10 minuutissa heräämisestä.

Oma ennätykseni on joskus vanhempieni luona vielä asuessani keretä bussiin suihkun ja hampaiden pesun kautta 3 minuutissa, joten 10 minuuttia ei onneksi ollut kovin vaativa suoritus. Jääkaapista löytyi pari vanhaa ylijäänyttä smoothietakin, joista koostui ihan kelpo aamiainen. Sitten 8 tuntia töissä, jonka jälkeen oli edessä juoksu vanhempieni luo, jossa puolisoni ja lapset jo odottivatkin.

Juoksu kulki ihan hyvin, yllättävän hyvin jopa, siihen nähden kuinka kovaa olen harjoitellut viime päivinä. Reilun 6 kilometrin matka taittui noin 40 minuutissa ja loppuun tuli taas otettua ihan kunnon spurtti. Tarkoitan tosin juoksun loppuun, ihan lenkkien loppupäässä tykkään muutaman minuutin kävellä, ettei harjoitus loppuisi ihan seinään, mikä ei kuulemma olisi niin hyvä juttu. Aikaa meni yhteensä noin 44 minuuttia ja kaloreita kului 647.

Perillä odottikin sitten sauna ja ruoka, joka oli varmaankin täydellisin yhdistelmä, mitä siihen kohtaan olisin voinut toivoa. Ja ruoka oli hyvää. :)

Nyt haluan nukkumaan. Tässä vielä kuvat päivän ruoista:


Iltapalaksi otan kyllä vielä lasillisen appelsiinituoremehua. Kaloreita tänään yhteensä ehkä 1600.

Erittäin hyvää yötä kaikille! Veikkaanpa, että tänään minulla tulee paremmin uni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)