sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Rauhallinen sunnuntai: kyläilyä, uintia ja hyvää ruokaa

Tänään oli aivan huikea päivä. On leikitty, on pelattu, on katottu Nalle Puh:a ja Muumejakin. On juostu, on uitu ja on herkuteltu. Sitähän kerkeää vaikka mihin!

Aamu lähti hyvin käyntiin maukkaalla smoothiella (Niina sanoi, että näyttää ihan betonilta, mihin on lisätty spirulinaa :D ) ja kupposella ihanaa teetä:


Sitten pelailua Elielin kanssa. Eliel on muuten ihan mahtava tollaisessa Pictureka-pelissä: vaikka se on tarkoitettu vasta 6-vuotiaille, niin ihan oikeasti häviän tolle 2,5 vuotiaalle välillä vaikka ihan tosissaan yritän. Siinä siis pitää 12 laatasta, jotka on ihan täynnä eri hahmoja ja kuvioita ja asioita, löytää aina kortissa oleva asia. Olen niin ylpeä siitä pojasta <3

Lounaaksi syötiin kananmunia, tomaattia, herkkusieniä ja chiliä. Sekin oli ihan hyvää. Tuollanen äärettömän simppeli munakas.

Sitten veli soitti, että lähenkö moikkaamaan Seppo-enoa. Ja minähän lähdin, ja nappasin Elielinkin mukaani. Soitin itseasiassa ensin Sepolle, sopisiko, jos kyläilyn jälkeen jätettäisiin Eliel siihen hetkeksi hoitoon ja paineltaisiin käymään uimassa broidin kanssa. Ja mielelläänhän eno ja hänen vaimonsa Elieliä sitten hoiti :) Oli muutenkin todella mukavat kahvittelut. Kahvia meni, ja pari pientä leivostakin.



Uinti kävi hyvästä kevyestä palautustreenistä, kun olen nyt treenannut aika kovaa ja monta päivää putkeen. En edes uinut paljon: 1000 metriä, intervalleilla 25m täysiä/25m hiljaa. Kaloreita meni ehkä 300. Ja puoli tuntia meni.

Uinnilta palattiin hakemaan Elieliä, ja poika taisi käyttäytyä aika hyvin, sillä lähtöä tehdessämme Seppo kertoi, että Eliel saa ottaa mukaan hänen rekkansa. Eliel oli aivan innoissaan, sillä rekalla on ollut aina mukava leikkiä enon luona, mutta nyt se on hänen oma. Eikä se muuten ole ihan mikä tahansa rekka, vaan vuoden 1988 Sepon joululahja isältään, eli Jorma-ukilta. Äitini ollessa au-pairina yhdysvalloissa nuorena, oli ukki käynyt viemässä tälle joululahjoja Philadelphiaan ja sieltä tuliaisena tuonut Sepolle tämän rekan. Se on siis vanhempi kuin minä. Aika makeeta minustakin!

Todella siisti!

Kotiin palatessa täällä odottikin jo valmis, erinomainen ja terveellinen ruoka. Lohta uunissa, maustettuna pippureilla, ruohosipulilla ja tillillä. Ja kunnon Kalaharin suolalla, johon 100% natriumkloridi tänään vaihtui. (Olen muuten opiskellut noista suoloista nyt jonkin verran, ja kunhan opiskelen hieman lisää, niin aion tehdä postauksen siitä, miksi sinunkin pitäisi tämä vaihto tehdä, jos et ole jo tehnyt!) Lisukkeena bataattimuusia ja salaattia. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun valmistimme kalan tollain kokonaisena, ja oli helppoa ja tuli ihan yhtä hyvää!



Jälkiruokaakin oli tänään, sillä Niina oli valmistanut kuivakakkua! Vähän turhan herkutteluksi loppupäivä sitten menikin, koska otin tuota mahtavaa kakkua lisää ja vielä uudestaan lisää, mutta väliäkös sen, kun ei noita joka päivä tule syötyä :) Ruuan jälkeen kerkesi vielä vähän pelaamaan koko perheen voimin tuota aiemmin mainitsemaani Pictureka-peliä. Kuvista näkyy, että hauskaa oli!


Tässä näytän Elielille kokonaista kalaa, josta liha hänen lautaselleen ilmestyi

Oi tätä riemua!

Vaikka pelataan täysillä ja voitosta, niin
silloinkin ollaan ystäviä <3



Olen onnellinen mies. Rakastan perhettäni ja elämääni. Tällaiset täydelliset päivät ovat vain kirsikka kakun päällä, kun joka päivä on ihana. Muistakaa tekin olla onnellisia, asenne on avain!

Jo kahdelta sain kehuja metroseksuaalisesta otteessani aikaisemmassa postauksessani. Tässä sitä oli nyt rutkasti lisää!

Erittäin hyvää yötä kaikille ihanille!

PS. Tylsä lopettaa näin laimeasti, mutta kaloreita tänään tuli ehkä noin 2500.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)