keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Sulkikset ja ylläri-intervallit

Kello 11 oli varattu vuoro sulkikseen, mutta kävikin niin, että pelikaveri oli vähän nukkunut pommiin. Saatiin onneksi siirrettyä vuoroa puoli tuntia eteenpäin. Lisäksi kerkesin siinä luppoaikana sitten tehdä pienen intervallitreenin: polivuoksua, spurtteja, haarahyppyjä, kyykkyjä, kyykkyhyppyjä, intiaaniloikkia, yleistä hyppelyä, yhdellä jalla hyppelyä ja venyttelyä. Toimi mukavana lämpönä sulkikselle, jossa sitten lakasinkin broidin mattoon :)

Veljen kanssa ei ihan yhtä kovaa pelailua ole kuin esimerkiksi Laarditaistelijan, joten sykkeet pysyi aika alhaalla tuon sulkiksen aikana. Tuo toimi hyvänä palauttavana eiliseen juoksuun.

Tässä vähän vielä statseja:


Ensimmäinen on juoksu hallille, toinen on intervallit ja viimonen on sulkis. Aikaa meni yhteensä 1h 26min ja kaloreita paloi 866. Erittäin hyvä treeni!

Kuten jo mainitsinkin aiemmin, niin tänään on Black Sabbathin keikka (itseasiassa, kun tämä ajastuksella ilmestyy tämä teksti, niin olen paraikaa jo Areenalla!), ja vaikka en tuota treeniksi laskekaan , niin aivan varmasti sielläkin noita kaloreita aika hyvin palaa!

Pitäkää kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)