maanantai 25. marraskuuta 2013

Taas sulkista

Kolmas päivä putkeen sulkapalloa pelaamassa. Ennen tätä rupeamaa treenasin ekaa kertaa salilla lihaskuntoa ja tuo treeni tuntuu edelleen kyllä käsissä. Nyt on aika antaa käsille pari päivää huilia.

Salikortti oli kyllä hyvä hankinta senkin puolesta, että sitä on erittäin helppo hyödyntää ennen tai/ja jälkeen sulkisten. Tänään sain hyvät lämmöt reilun 20 minuutin juoksumatolla rehkimisestä ennen pelejä.

Peli sen sijaan ei kyllä vieläkään kulje niin kuin pitäisi. Pitäisiköhän sitä hankkia jostain ihan pikkasen lajivalmennusta, että saisin tuon Laarditaistelijan peitottua?

Vaikka turpaan tuleekin, niin urheilusta tuo sulkapallo kyllä menee. Tänään kului lämpöjen ja pelaamisen aikana 974 kcal, aikaa meni 1h ja 25min.

Se on muuten jännä, miten aina uuden lajin aloittaessa on se hemmetin raskasta. Syke nousee tosi helposti ja hengästyy. Tai ennemmin hassua on se, kuinka nopeasti tämä muuttuu. Reilu kaksi viikkoa sitten, ensimmäisiä kertoja pelaamassa (ei ihan eka, koska silloin sykemittarista oli akku loppu) keskisyke oli 133 ja maksimisyke 169 ja äijä aivan rikki. Tänään keskisyke 123, maksimi 152 ja muutenkin helpontuntuista.

Sykealueet nyt ja sykealueet aiemmin (tuli nyt väärin päin tuohon)

Tuo siis selittyy ennemminkin juuri taloudellisempaan peliin oppimisella ja lihasten tottumisella (sama tapahtui tosi nopeasti juoksussa), ei niinkään hapenottokyvyn eli kunnon parantumisella. Mielenkiintoista silti.

Tästä viikosta (ke-ti) onkin tullut kunnon urheiluviikko, mitähän sitä huomiseksi keksisi? :) Keskiviikkona sitten ihan lepopäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)