maanantai 2. joulukuuta 2013

Nyt niskasta kiinni!

Tämä viikko on ollut vaikea. Laiska olo. Treenejä vähemmän ja ruokakaan ei ole ollut kovin hyvää. Ja eilen jäi blogikirjoituskin väliin, kun ei vaan jaksanut ennen nukkumaanmenoa. Nyt täytyy skarpata.

Eiliset ruoat:


Smoothieta 3 lasillista. Leipää, piparia, vähän suklaata. Kaloreita ei varmaan tullut liikaa, mutta sekin johtuu vain siitä, että sekä lounas että illallinen puuttuivat. Ei hyvä.

Kaloreita ~1800

Treenejä ei ellen ollut...


Sulkista


Oli sentään broidin kanssa sovittu sulkisvuoro tälle päivälle, niin tuli jotain tehtyä. Kaloreita kului noin 650. Ja 1h pelattiin. Lisäksi on tullut sentään aika paljon käveltyä.


Ruoat tänään:




Tänään ollut varsinainen ateriankorvikepäivä, sillä noitten Maxim-patukoiden lisäksi tullut syötyä kaksi muutakin proteiinipatukkaa. Noh, ei sentään paljon kaloreita: ~1400.


Aivan törkeän väsynyt. Toivotaan, etten ole tulossa kipeäksi. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Muista että lepoakin tarvitaan, jos väsyttää on ihan turha pakolla treenata. Sulla ei oo mikään kiire jos elämäntavat on tarkoitus muuttaa pysyvästi, eikä vaan saada mahdollisimman nopeita tuloksia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, mutta nyt oli/on (ehkä vieläkin) sellainen yleinen laiskuus vain (tai toki illalla väsytti, ja meninkin nukkumaan), jos treeneistä olisi väsynyt, niin sehän olisikin kivempi.

      Siihen muutokseen ei sinänsä ole mikään kiire, mutta tavoite on asetettu, ja se on niin ärsyttävän lähelläkin jo... Huomenna nähdään minkälaiseen paastoon tässä viimeisille viikoille joutuu :D

      Poista
  2. Kato muuten ettei tule nk. "ylikuntoa" (googlaa), mikä yllättävänkin helposti voi tulla. Ja ei kannata pakottaa, on täysin ok että menee useampikin päicvä levossa. kuuntele kehoa t.kanssalaihduttaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylikunto on suhteellisen tuttu käsite, enkä usko, että siitä on kyse. Aineenvaihdunnallista ylikuntoa ei ihan helposti saa aikaan. Pidän kyllä mielessä, jos oireita ilmaantuu.

      Mieltä joutuu joskus pakottamaan. Ihminen on mukavuudenhaluinen, kyllähän siellä sohvalla on kivaa. Kroppa kertoo sitten alentuneena suorituskykynä, lihaskipuna, muina kipuina ja muilla tavoilla, jos oikeasti treenataan liikaa.

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)