keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Punnitus ja loppurykäisyn aloittaminen!

Pahoittelut muutaman päivän blogihiljaisuudesta. Täällä on ollut hulinaa ja tekemistä on riittänyt sen verra, että illalla ei vaan yksinkertaisesti ole jaksanut enää ruveta kirjoittamaan. Ja toiseksi pahoittelut siitä, että tällä viikolla kuvat jäävät puuttumaan. Mitään suurta muutosta nyt ei ole tapahtunutkaan.

Niin, ja ruokapäiväkirjat ovat myös jääneet parilta päivältä puuttumaan. Muuten on ollut ihan hyviä päiviä kaikki, paitsi eilen työpaikkani kustansi vielä asiakkaille aukeumattomaan Burger Kingiin syömiset, ja kun sai valita niin paljon kuin halusi ja mitä tahansa, niin paljonhan siellä tuli syötyä. Tämä saattoi onnekseni näkyä vielä tämän päivän punnituksessa, joten "oikea" pudotus saattaa ehkä 200g suurempi olla kuin, mitä vaaka tänään aamulla sanoi.

Doublewhopper, pienet ranskalaiset, smoothieta, jalopenojuustopaloja, majoneesia... nam :P

Paino 11.12.2013 81,8kg, pudotusta viikon takaiseen 0,3kg.

Eli ei lähellekkään päästy tavoitteeseen, minkä kyllä arvasinkin. Ei paljon urheiluja ja syöty turhan paljon. Ja eilinen BK-mättö vielä pöhöttämässä. Urheiluja muuten on vaikeuttanu vasemman jalkapohjan järjetön kipu kävellessä tai edes seistessä välillä. Siellä saattaa olla pieni rasitusmurtuma, joten nyt on syytä pitää pieni tauko urheilusta. Joka tapauksessa, tämän tulevan 7 päivän jälkeen pitäisi olla tavoitteessa, koska jouluviikolla ei enää kiinnosta laihduttaa, ja siellä on myös vähän juhlimista. Eli mikä neuvoksi?

PAASTO!

En ole ikinä aikaisemmin kokeillut paastoamista, ja kiinnostaa tietää pystynkö siihen. Ihan 0-kalori-dieetille en ajatellut mennä, mutta lähes.

Kehitin itselleni hienon spirulina-paaston. Spirulina sisältää järjettömän määrän ravinteita, joita on tärkeä saada sisään, vaikka kaloreita ei tulisikaan, joten se on hyvä ruoka paaston ajaksi. Sallin itselleni niin paljon sitä, kuin tarve vaatii. Käytännnössä tuo tarkoittaa ehkä noin 20-50g spirulinaa päivässä, mikä taas tarkoittaa noin 70- 200 kcal päivässä. Jännä nähdä pystynkö, nälkä tulee varmasti, mutta viikko on lyhyt aika. Ja tuolla tuo 1,8 kiloa voisi lähteä viikossa, vaikka nyt ei hirveästi pystykään liikkumaan.

Wish me luck!

2 kommenttia:

  1. Onnea paastoon, kuulostaa epämukavalta.

    Pitänee sitten säästää sinut tämän viikon sulkismatsilta. Kävin itse tänään sulkiskentällä läiskimässä, ja pelisilmä ja mailankäsittely on taas hiottu sellaiseen kuntoon, että peli on armotonta, kunhan saat jalkaai taas pelikuntoon.

    Mutta tuskin tosiaankaan kannattaa kiusata kipeää kinttua, anna sen parantua kunnolla. Suklaa ja olut voitelevat käsittääkseni kipeitä paikkoja hyvin, suosittelen sellaista kuntoutusta, lepoa, suklaata ja olutta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ei tämä mukavaa kyllä olekaan.

    Tänään kävin jo lätkimässä itsekin sulkista ja kehitystä on taas tapahtunut :)

    Eli jalka alkaa ollu parantunut. Voitaisiin tässä lähipäivinä sopia vuoro?

    Suklaa jaolut kyllä maistuisi :P

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)