maanantai 28. lokakuuta 2013

Uinti vaihtuu vapaalle

Taas mentiin ja uitiin. Tuo 3km on jo muodostunut sellaiseksi sopivan pituiseksi repäisyksi, joten sellainen matka taittui tänäänkin.

Positiivista kehitystä on jälleen tapahtunut, sillä vapaauinti alkaa nyt oikeasti kulkemaan ja sillä mentiinkin tänään 2/3 lenkistä. Ei enää (paljoa) vettä suuhun ja oikea sopiva rytmi on löytynyt. Pian pystyy vetää koko rykäisyn sillä.


Negatiivista se, että lasit alkaa ärsyttää, ja loppuajan uinnista aina oikein sattuu tuohon silmien alueelle, kun ne painaa. Jos löysennän, niin vettä silmissä. Ehdotuksia hyvistä uimalaseista, jotka ei niin painaisi?

Ehdottomasti positiivinen kokemus oli silti taas tänään ja aikakin parani taas vähän, vaikka laseja joutui joissain väleissä vähän säätelemään paikallaan: 1h 15min. Arvioidaan nyt kulutukseksi taas tuo 900 kcal.

Erittäin hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

PS. Tahdot varmasti lukea myös nämä (jos et jo kerenny) ;) :



2 kommenttia:

  1. Kannattaa käydä laseja katsomassa ja sovittamassa esim. Mäkelänrinteen uimahallilla olevassa putiikissa tai mistä itse tykkään on Tyr-myymälä Myyrmäessä, joka erikoistuneempi kilpauinti varusteisiin, mutta löytyy kyllä varmasti "tavalliselle" uimarillekin jotain. Näistä löytyy myös uintiin erikoistuneempaa henkilökuntaa kuin muista urheiluliikkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olisin varmasti kävellyt vaan johonkin urheiluliikkeeseen, mutta varmasti tuolta saa parempaa palvelua.

      Vähän googlettamalla löytyi tällaiset, mitkä vaikuttaisi hyviltä (vaikkakin urpon näköisiltä, mutta so what): http://www.swimoutlet.com/product_p/2318.htm

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)